3. 7. 2020

Obveščamo vas, da v Zavodu sv. Terezije zaradi slabe epidemiološke slike v občinah, iz katerih prihajajo naši stanovalci in v dogovoru z domskim zdravnikom, sprejmemo odločitev posebnega režima obiskov za vse svojce in  obiskovalce.

Obiski so omogočeni po predhodni najavi, izven prostorov doma, v kolikor stanje stanovalcev to dopušča. Obiski je omejeni na 30 minut, na eno odraslo, zdravo osebo, med delavniki dopoldne med 10. in 11.30 uro in popoldne med 15. in 16.30 uro.

Prosimo, da se za obisk dogovorite s socialno delavko preko e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali po telefonu 01 7812 302, med 8. in 10. uro med delavniki.

Prosimo, da obisk preložite, v kolikor ste bili v zadnjih 14 dneh v tujini ali pa ste bili v stiku z več kot 10 ljudmi hkrati (praznovanja, druženja, ...).

 

Za vaše razumevanje in podporo se vam v skrbi za zdravje vaših najdražjih zahvaljujemo.

Zavod sv. Terezije

Spletno mesto uporablja lastne analitične piškotke, da lahko spremljamo obiskanost in posledično prilagajamo in izboljšujemo vsebine. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.