28. 12. 2020

Obveščamo vas, da je kljub vsem preventivnim ukrepom prišlo do okužbe s korona virusom med stanovalci tudi v našem zavodu. Stanovalce, ki so pozitivni smo preselili v zunanjo rdečo cono in vzpostavili razmere, ki zagotavljajo kvalitetno oskrbo stanovalcev okuženih s COVID-19. Stanovalci ne kažejo znakov okužbe in se počutijo dobro.

Tudi ostali trenutno zdravi stanovalci se počutijo dobro. Ob morebitni spremembi zdravstvenega stanja posameznika boste osebno obveščeni.

Vse informacije o zdravstvenem stanju stanovalcev vam lahko posreduje zdravnik, za splošno počutje stanovalcev in ostale informacije se lahko obrnete na socialno službo zavoda.

Vljudno vas prosimo, da stanovalcem v zavod do nadaljnjega ne prinašate nobenih stvari, izjema so  nujne stvari (zdravila,…), ki jih lahko oddate na zunanji terasi in pokličete receptorja.

Iskreno se vam zahvaljujemo za vaše razumevanje in zaupanje.

Spletno mesto uporablja lastne analitične piškotke, da lahko spremljamo obiskanost in posledično prilagajamo in izboljšujemo vsebine. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.