Spoštovani svojci!

14.01.2021

Sporočamo vam, da so prvi stanovalci, ki so bili pozitivni na Covid-19 že zapustili zunanjo rdečo cono. Potrudili smo se, da smo jih čim več namestili v svoje sobe. Zaenkrat se počutijo dobro in jim nudimo vso podporo pri njihovem okrevanju.

Stanovalci, kateri so še pozitivni, so prav tako nastanjeni v zavodu v rdeči coni. Ob morebitni spremembi zdravstvenega stanja posameznika vas bo domski zdravnik osebno obveščal.

Za kakršnakoli vprašanja se obrnite na socialno delavko, tel.št.: 01 781 23 02, v dopoldanskem času od 8.00 do 14.00 ure.

Iskreno se vam zahvaljujemo za vaše razumevanje, zaupanje, prav tako tudi za vaše želje, da nam želite vse dobro.

Videm, 14.1.2021

Preberite več

Spoštovani svojci!

30. 12. 2020

Obveščamo vas, da za vse stanovalce, ki so bili pozitivni na Covid-19 in so...

Preberite več

Spoštovani svojci!

28. 12. 2020

Obveščamo vas, da je kljub vsem preventivnim ukrepom prišlo do okužbe s korona...

Preberite več

Spoštovani svojci in prijatelji naših stanovalcev!

1. 12. 2020

Z veseljem vas obveščamo, da smo včeraj, 30.11.2020 izvedli drugo kontrolno...

Preberite več
Več obvestil

Naše storitve.

Institucionalno varstvo

Zavod sv.Terezije je socialno varstveni zavod s podeljeno koncesijo za opravljanje socialno varstvene dejavnosti. Stoji na prijetni, mirni lokaciji sredi Vidma in nudi veliko možnosti za sprehode.

Več informacij

Pomoč družini na domu

Namen socialne oskrbe na domu je, da starejši čim dlje, kolikor še dopušča zdravstveno stanje, ostanejo doma, v svojem domačem okolju, kjer se najbolje počutijo.

Več informacij
nagovor

Zavod svete Terezije

Za boljše in pestro bivanje pri nas poskrbijo razne tedenske aktivnosti ter obiski zunanjih skupin, kot so pevski zbori, otroci iz vrtcev in šol, člani raznih društev… Željo po doseganju in zapolnjevanju duhovnih potreb, miru, sprostitvi in trenutkih samote lahko stanovalci zadovoljijo v kapeli, ki je v sklopu doma. Vključujemo se tudi v okolico in nudimo pomoč tistim, ki še živijo v domačem okolju. Tako izvajamo tudi socialnovarstveno storitev pomoč družini na domu.

demenci-prijazna-tocka-800x445

Otvoritev demenci prijazne točke

V sredo, 10.04.2019 ob 10h smo v Zavodu sv. Terezije pripravili otvoritev demenci prijazne točke pod okriljem društva Spominčica-Alzheimer Slovenija.

Preberite celotni prispevek
ribnisko_loncarstvo

Ribniško lončarstvo

Preberite celotni prispevek
Spletno mesto uporablja lastne analitične piškotke, da lahko spremljamo obiskanost in posledično prilagajamo in izboljšujemo vsebine. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.