26. 01. 2021

V dogovoru z epidemiološko službo so ponovno omogočeni obiski naših stanovalcev.
Obiski stanovalcev iz bele cone se bodo izvajali preko stekla oz. v zunanji enoti - kontejner. Obisk je možen tudi pri vseh drugih stanovalcih, pod določenimi pogoji glede na kategorijo namestitve.
Obiskovalec med obiskom ves čas uporablja vso OSEBNO VAROVALNO OPREMO, ki mu bo določena glede na mesto obiska.
Stanovalca lahko naenkrat obišče ENA ZDRAVA oseba za 30 MINUT.
Zaradi organizacije dela in vseh ostalih dejavnosti v domu so obiski možni po predhodnem dogovoru VSAK DELAVNIK med 09.00 in 11.00 uro ter med 15.00 in 17.00 uro. Na obisk se lahko naročite po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na tel. št. 01 781 23 02.
Zaradi pomembnosti stika s svojci in glede na stanje stanovalcev so vedno možni tudi INDIVIDUALNI DOGOVORI za izvedbo obiskov, o čemer se boste dogovorili po e-pošti ali telefonu.
Termine obiskov bomo sproti prilagajali glede na epidemiološke razmere in zdravstveno stanje stanovalcev.
Zaradi slabe epidemiološke slike v okolju, spremljamo epidemiološko sliko obiskovalcev, zato je treba pred izvedbo obiska izpolniti PISNO IZJAVO O ZDRAVSTVENEM STANJU.

PRINAŠANJE PREDMETOV:
Če boste svojcem prinesli kakšno malenkost, je pri tem treba upoštevati splošne ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe s SARS-CoV-2, ki so objavljeni na naslovu https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/prinasanje_predmetov_pripomockov_in_zivil_v_svz.pdf
Prosimo vas, da so prinesene stvari v zmernih količinah in da ne prinašate hitro pokvarljivih živil.
Želimo si, da bi se kljub omejitvam, ki so nujno potrebne, lahko srečevali s svojci, zato vas prosimo, da ob obisku dosledno upoštevate vsa navodila.

Videm, 26. 01. 2021

Spletno mesto uporablja lastne analitične piškotke, da lahko spremljamo obiskanost in posledično prilagajamo in izboljšujemo vsebine. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.