23.02.2021

polni certifikat druzini prijazno podjetjeLeta 2016 smo se vključili v projekt »Družini prijazno podjetje« in 06.03.2017 pridobili osnovni certifikat »Družini prijazno podjetje«. S tem projektom želimo, da bi družini prijazna politika v našem zavodu pripomogla k večji motivaciji in zadovoljstvu zaposlenih, večji pripadnosti in večji produktivnosti. To pomeni, da službene obveznosti in družina nista nezdružljivi in se ne izključujeta, temveč se lahko s pomočjo sprejetih ukrepov »Družini prijazno podjetje« dopolnjujeta. Znotraj zavoda smo določili 9 ukrepov, katerih cilj je izboljšanje upravljanja delovnih procesov ter boljše usklajevanje poklicnega in družinskega življenja zaposlenih. Ukrepi zajemajo področje delovnega časa, organizacije dela, delovnega mesta, politike informiranja in komuniciranja, veščin vodstva, storitev za družine, druženje. Izvajanje sprejetih ukrepov vseskozi spremlja projektna skupina.

Sprejete ukrepe »Družini prijazno podjetje« izvajamo že 4 leto, tako da smo 09.06.2021 na podlagi sklepa revizorskega sklepa pridobili polni certifikat »Družini prijazno podjetje«. Vse ukrepe bomo redno izvajali še naprej, saj nam je cilj, da pridemo čimbolj nasproti zaposlenim in njihovim družinam.

Najbolj brano - Novice

Spletno mesto uporablja lastne analitične piškotke, da lahko spremljamo obiskanost in posledično prilagajamo in izboljšujemo vsebine. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.