Zavod sv. Terezije se nahaja v občini Dobrepolje, katera šteje približno 4000 prebivalcev.ZST | Dom starejših Videm - Dobrepolje

Zavod je bil ustanovljen leta 2006 in  nudi celodnevno oskrbo 77 stanovalcem.

V prostorih doma se izvaja vsakodnevno institucionalno varstvo starejših, zdravljenje in zdravstvena rehabilitacija, zdravstvena nega ter specialistična zdravstvena dejavnost.

V posameznih nadstropjih so oddelčne jedilnice in čajne kuhinje. Velika jedilnica v pritličju nudi  možnost organizacije različnih dogodkov.

V kleti se nahaja ambulanta, kuhinja, pralnica, delovna terapija in fizioterapija ter knjižnica. Imamo pa tudi frizerski salon, ki je  namenjen tako stanovalcem kot zunanjim obiskovalcem.

Za boljše in pestro bivanje pri nas poskrbijo razne tedenske aktivnosti ter obiski zunanjih skupin, kot so pevski zbori, otroci iz vrtcev in šol, člani raznih društev…

Željo po doseganju in zapolnjevanju duhovnih potreb, miru, sprostitvi in trenutkih samote lahko stanovalci zadovoljijo v kapeli, ki je v sklopu doma.

Vključujemo se tudi v okolico in nudimo pomoč tistim, ki še živijo v domačem okolju. Tako izvajamo tudi socialnovarstveno storitev pomoč družini na domu.

Omogočena  je tudi priprava hrane zunanjim odjemalcem.

Spletno mesto uporablja lastne analitične piškotke, da lahko spremljamo obiskanost in posledično prilagajamo in izboljšujemo vsebine. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.